Jump to content




Welcome to Unexplained Mysteries! Please sign in or create an account to start posting and to access a host of extra features.


- - - - -

Is there something wrong with my browser?


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1    Old Man Waffles

Old Man Waffles

    Psychic Spy

  • Closed
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,474 posts
  • Joined:01 May 2012
  • Gender:Not Selected

Posted 26 November 2012 - 06:56 PM

At the top of my screen, it says: *snip*

Edited by Saru, 26 November 2012 - 07:23 PM.
Error path removed for security reasons


#2    Left-Field

Left-Field

    Government Agent

  • Banned
  • 3,489 posts
  • Joined:15 Aug 2009

Posted 26 November 2012 - 07:18 PM

I'm getting the same thing. I think it's a website error rather than anything with our web browsers.


#3    Saru

Saru

    Site Webmaster

  • 20,036 posts
  • Joined:06 Mar 2001
  • Gender:Male

  • "The most beautiful thing we can experience is the mysterious." - Albert Einstein

Posted 26 November 2012 - 07:24 PM

This should now be fixed, are you still seeing that error message ?


#4    Old Man Waffles

Old Man Waffles

    Psychic Spy

  • Closed
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,474 posts
  • Joined:01 May 2012
  • Gender:Not Selected

Posted 26 November 2012 - 07:25 PM

Oh! It's gone now :) thanks


#5    JGirl

JGirl

    Pajama Goddess

  • Member
  • 9,004 posts
  • Joined:23 Sep 2010
  • Gender:Female
  • Location:British Columbia Canada

Posted 26 November 2012 - 07:31 PM

i didn't get the snip but i can't load pages today. i either time out or they load with error so i can't click anything on them


#6    Saru

Saru

    Site Webmaster

  • 20,036 posts
  • Joined:06 Mar 2001
  • Gender:Male

  • "The most beautiful thing we can experience is the mysterious." - Albert Einstein

Posted 26 November 2012 - 07:38 PM

View PostJGirl, on 26 November 2012 - 07:31 PM, said:

i didn't get the snip but i can't load pages today. i either time out or they load with error so i can't click anything on them

I would put this down to the server move, what sort of errors are you seeing ?


#7    Valdemar the Great

Valdemar the Great

    Unsuitable for large vehicles

  • Member
  • 24,842 posts
  • Joined:09 May 2005
  • Gender:Male
  • Location:there

  • Vampires are people too.

Posted 26 November 2012 - 07:56 PM

I find that happens quite a lot, I put it down to internet Explorer not being very good. Often pages won't load, or posts won't load, and you'll have to refresh the page to get it to do anything.

Life is a hideous business, and from the background behind what we know of it peer daemoniacal hints of truth which make it sometimes a thousandfold more hideous.

H. P. Lovecraft.


Posted Image


#8    JGirl

JGirl

    Pajama Goddess

  • Member
  • 9,004 posts
  • Joined:23 Sep 2010
  • Gender:Female
  • Location:British Columbia Canada

Posted 26 November 2012 - 08:05 PM

View PostSaru, on 26 November 2012 - 07:38 PM, said:

I would put this down to the server move, what sort of errors are you seeing ?
just says done with errors at the bottom left. the page is visible but i can't click anything to read a thread etc
that happened for a while and then i got the official page  so i knew you were working on the site
now it's touch and go - i was able after several tries to get this page


#9    JGirl

JGirl

    Pajama Goddess

  • Member
  • 9,004 posts
  • Joined:23 Sep 2010
  • Gender:Female
  • Location:British Columbia Canada

Posted 26 November 2012 - 08:07 PM

View Post747400, on 26 November 2012 - 07:56 PM, said:

I find that happens quite a lot, I put it down to internet Explorer not being very good. Often pages won't load, or posts won't load, and you'll have to refresh the page to get it to do anything.
i have a problem loading pages here often too, but nowhere else on IE at the time. i think it's got to do with the volume of users - is that possible?


#10    Saru

Saru

    Site Webmaster

  • 20,036 posts
  • Joined:06 Mar 2001
  • Gender:Male

  • "The most beautiful thing we can experience is the mysterious." - Albert Einstein

Posted 26 November 2012 - 08:09 PM

Remember we're in the process of moving to a much faster server, this should solve the server-side performance issues.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users