Jump to content




Welcome to Unexplained Mysteries! Please sign in or create an account to start posting and to access a host of extra features.


- - - - -

Krillansavillan Psychic Test.


  • This topic is locked This topic is locked
32 replies to this topic

#1    Atheist God

Atheist God

    Alien Abducter

  • Member
  • 5,438 posts
  • Joined:10 Jul 2006
  • Gender:Male
  • Location:Winnipeg, Canadistan

  • At war with the evil Drug Enforcement Agency for over a decade!

Posted 28 March 2008 - 07:10 AM

So anyway here are the questions as specified, InHuman has already received them to help ensure the quality of this test, thanks InHuman for helping out.

So Krillansavillan here we go let's begin shall we.

Test 1: Science Test

1: To whom is E=MC2 associated:

A:
B:
C:
D:

2: To whom is AC current associated:

A:
B:
C:
D:

3: What happens when you mix an acid with a base?

A:
B:
C:
D:

4: What are the elements water is made of?

A:
B:
C:
D:

5: Of which is the lightest element?

A:
B:
C:
D:

6: Which computer beat Chess Champion Garry Kasparov?

A:
B:
C:
D:

7: Of which do you use to implant specific genes into a cell?

A:
B:
C:
D:

8: When was the android Actroid unveiled?

A:
B:
C:
D:

9: Of which is considered Radioactive?

A:
B:
C:
D:

10: Of which is the most dense?

A:
B:
C:
D:

Test 2: Movie Test

1: Who starred in Scarface?

A:
B:
C:
D:

2: In what year did the film Nightmare on Elm Street come out?

A:
B:
C:
D:

3: Who directed Star Wars?

A:
B:
C:
D:

4: Who starred as Sarah Conner in The Terminator

A:
B:
C:
D:

5: Who starred as the infamous Col. Kurtz in Apocolypse Now

A:
B:
C:
D:

6: Which movie did George Romero direct?

A:
B:
C:
D:

7: To which movie is Peter Jackson associated with?

A:
B:
C:
D:

8: Who plays Rufus in both Bill & Ted movies?

A:
B:
C:
D:

9: In the movie Half Baked How did the guys raise money to free their friend from jail?

A:
B:
C:
D:

10: Who plays the villain Emporer Ming in the 1970's movie Flash Gordon?

A:
B:
C:
D:

Test 3: Comic Book Test

1: Who created Spider-Man?

A:
B:
C:
D:

2: Who was the first X-Men Villain?

A:
B:
C:
D:

3: Who was the first villain to appear in the Superman universe?

A:
B:
C:
D:

4: Who is Batman's alter ego?

A:
B:
C:
D:

5: Which of these comic book characters have not been adapted for film?

A:
B:
C:
D:

6: It's _________ Time.

A:
B:
C:
D:

7: Who is not in the Justice League?

A:
B:
C:
D:

8: Who created Spawn?

A:
B:
C:
D:

9: Where is Superman from?

A:
B:
C:
D:

10: Who is not in the Fantastic 4?

A:
B:
C:
D:
                                                            
Just copy and paste the test and leave an * beside your choice and post it here in this thread.

Remember in order to confirm the ability you need to get 80% or higher.

I made these tests myself and on I and InHuman have the full version. I did this to ensure that the tester could simply Google it or have anyway of knowing the answers to the questions.

Good Luck.

Posted Image

A site I write my own articles. sw-gm check em out.

#2    bleedingelite

bleedingelite

    Extraterrestrial Entity

  • Member
  • PipPipPip
  • 497 posts
  • Joined:28 Jan 2008
  • Gender:Male
  • Location:Pittsburgh

Posted 28 March 2008 - 02:05 PM

In place of psychic powers, I'm going to answer using my favorite technique from college science classes:

1.C
2.C
3.C
4.C
5.C
6.C
7.C
8.C
9.C
10.C


#3    Tiggs

Tiggs

    Relax. It's only me.

  • 8,792 posts
  • Joined:30 Jan 2005
  • Gender:Male
  • Location:Orange County, California

  • Universe Service Pack 2 still needs patching.

Posted 28 March 2008 - 02:20 PM

And for comparison - myself - someone with no claimed psychic ability, whatsoever.

Test 1.
1.D
2.B
3.A
4.C
5.C
6.B
7.D
8.B
9.C
10.C

Test 2.
1.B
2.A
3.C
4.A
5.B
6.D
7.B
8.A
9.C
10.D

Test 3.
1.C
2.B
3.B
4.C
5.A
6.D
7.B
8.A
9.C
10.D


"What happens when an irresistible force meets an immovable object?" - Tiggs vs PA - Did Jesus Really exist? - The Formal Debate:
HERE
Posted Image


#4    zos14

zos14

    Ectoplasmic Residue

  • Member
  • Pip
  • 234 posts
  • Joined:20 Dec 2007
  • Gender:Male
  • Location:Wherever i want

  • "My country is the world... and my religion is to do good." ~~ Thomas Paine

Posted 28 March 2008 - 02:28 PM

but where's all the options?

The fact is, efficiency, sustainability, and abundance are enemies of profit. To put it into a word, it is the mechanism of scarcity that increases profit. ~~ Peter Joseph

The Venus Project

Zeitgeist

#5    SS79

SS79

    Psychic Spy

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,917 posts
  • Joined:05 Jul 2007
  • Gender:Female
  • Location:manchester uk

Posted 28 March 2008 - 02:43 PM

Im not psychic either but  thought it would be fun to have a go  original.gif

Nice test AG .

SS x

test 1: Science Test

1.c
2: D
3: C
4: B
5: A
6: A
7: C
8: D
9: C
10: B

Test 2: Movie Test

1: D
2: A
3: B
4: C
5: A
6: B
7: D
8: A
9: C
10: B

Test 3: Comic Book Test

1: D
2: A
3: B
4: B
5: D
6: C
7: A
8: D
9: B
10 C



#6    zos14

zos14

    Ectoplasmic Residue

  • Member
  • Pip
  • 234 posts
  • Joined:20 Dec 2007
  • Gender:Male
  • Location:Wherever i want

  • "My country is the world... and my religion is to do good." ~~ Thomas Paine

Posted 28 March 2008 - 03:03 PM

ohhhhh, you mean that i have to "predict" the answers? ehhh alright, i'm not "psychic" but i'll give it a try, just for fun:
science test:
1:a
2:a
3:c
4:d
5:b
6:c
7:d
8:a
9:b
10:c
movie test:
1:a
2:d
3:b
4:c
5:a
6:d
7:b
8:a
9:c
10:c
comic book test:
1:c
2:b
3:a
4:a
5:d
6:b
7:c
8:a
9:d
10:c

The fact is, efficiency, sustainability, and abundance are enemies of profit. To put it into a word, it is the mechanism of scarcity that increases profit. ~~ Peter Joseph

The Venus Project

Zeitgeist

#7    inkblot

inkblot

    Ectoplasmic Residue

  • Member
  • Pip
  • 153 posts
  • Joined:25 Apr 2007

Posted 28 March 2008 - 04:56 PM

So, how is a telepath supposed to pass this? reading the person who administered the test? It would be difficult. A person would have to extract all the correct questions in the correct order.


#8    InHuman

InHuman

    Alien Abducter

  • Member
  • 4,492 posts
  • Joined:03 Aug 2007
  • Gender:Male
  • Location:Canada

  • Running on Bravado.

Posted 28 March 2008 - 06:11 PM

Did you remember to contact Krillian first?

There Will Be Brawl
Greatest Webseries Ever



Quote

If you carry out a policy that dehumanizes others, in the process you yourself are dehumanized.-Desmond Tutu

#9    Atheist God

Atheist God

    Alien Abducter

  • Member
  • 5,438 posts
  • Joined:10 Jul 2006
  • Gender:Male
  • Location:Winnipeg, Canadistan

  • At war with the evil Drug Enforcement Agency for over a decade!

Posted 28 March 2008 - 07:42 PM

nirvanic on Mar 28 2008, 09:28 AM, said:

but where's all the options?


He said he could nail 80% accuracy using psychic ability without seeing what the options are.

Posted Image

A site I write my own articles. sw-gm check em out.

#10    Atheist God

Atheist God

    Alien Abducter

  • Member
  • 5,438 posts
  • Joined:10 Jul 2006
  • Gender:Male
  • Location:Winnipeg, Canadistan

  • At war with the evil Drug Enforcement Agency for over a decade!

Posted 28 March 2008 - 07:43 PM

InHuman on Mar 28 2008, 01:11 PM, said:

Did you remember to contact Krillian first?


I told him I was going to post it last night in the other board. He said he was going to sleep and would get to it today sometime.

Posted Image

A site I write my own articles. sw-gm check em out.

#11    SS79

SS79

    Psychic Spy

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,917 posts
  • Joined:05 Jul 2007
  • Gender:Female
  • Location:manchester uk

Posted 29 March 2008 - 12:08 AM

AtheistGod on Mar 28 2008, 07:43 PM, said:

I told him I was going to post it last night in the other board. He said he was going to sleep and would get to it today sometime.


OOPS  I didn't realize this thread was set up for a specific person . I thought krilliansavillian was just some fancy name you gave a fun test for everyone too participate in .  laugh.gif

If you would like me too remove my guesses from the thread for clarity . I would be pleased to do so just give me a shout .  original.gif

Sorry. SS79

Edited by SS79, 29 March 2008 - 12:13 AM.


#12    DfizzleShizzle

DfizzleShizzle

    Psychic Spy

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,318 posts
  • Joined:13 Jan 2008
  • Gender:Male
  • Location:Laurel, MD

Posted 29 March 2008 - 12:56 AM

AtheistGod on Mar 28 2008, 03:10 AM, said:

So anyway here are the questions as specified, InHuman has already received them to help ensure the quality of this test, thanks InHuman for helping out.

So Krillansavillan here we go let's begin shall we.

Test 1: Science Test

1: To whom is E=MC2 associated:

A:
B:
C:X
D:

2: To whom is AC current associated:

A:
B:X
C:
D:

3: What happens when you mix an acid with a base?

A:
B:
C:
D:X

4: What are the elements water is made of?

A:X
B:
C:
D:

5: Of which is the lightest element?

A:
B:X
C:
D:

6: Which computer beat Chess Champion Garry Kasparov?

A:
B:
C:
D:X

7: Of which do you use to implant specific genes into a cell?

A:
B:
C:X
D:

8: When was the android Actroid unveiled?

A:X
B:
C:
D:

9: Of which is considered Radioactive?

A:
B:X
C:
D:

10: Of which is the most dense?

A:
B:
C:X
D:

Test 2: Movie Test

1: Who starred in Scarface?

A:
B:
C:
D:X

2: In what year did the film Nightmare on Elm Street come out?

A:
B:
C:X
D:

3: Who directed Star Wars?

A:
B:
C:X
D:

4: Who starred as Sarah Conner in The Terminator

A:X
B:
C:
D:

5: Who starred as the infamous Col. Kurtz in Apocolypse Now

A:
B:
C:X
D:

6: Which movie did George Romero direct?

A:X
B:
C:
D:

7: To which movie is Peter Jackson associated with?

A:
B:
C:
D:X

8: Who plays Rufus in both Bill & Ted movies?

A:
B:X
C:
D:

9: In the movie Half Baked How did the guys raise money to free their friend from jail?

A:
B:
C:X
D:

10: Who plays the villain Emporer Ming in the 1970's movie Flash Gordon?

A:X
B:
C:
D:

Test 3: Comic Book Test

1: Who created Spider-Man?

A:
B:
C:
D:X

2: Who was the first X-Men Villain?

A:
B:X
C:
D:

3: Who was the first villain to appear in the Superman universe?

A:X
B:
C:
D:

4: Who is Batman's alter ego?

A:
B:
C:
D:X

5: Which of these comic book characters have not been adapted for film?

A:
B:
C:X
D:

6: It's _________ Time.

A:
B:
C:
D:X

7: Who is not in the Justice League?

A:X
B:
C:
D:

8: Who created Spawn?

A:
B:X
C:
D:

9: Where is Superman from?

A:
B:
C:X
D:

10: Who is not in the Fantastic 4?

A:X
B:
C:
D:
                                                            
Just copy and paste the test and leave an * beside your choice and post it here in this thread.

Remember in order to confirm the ability you need to get 80% or higher.

I made these tests myself and on I and InHuman have the full version. I did this to ensure that the tester could simply Google it or have anyway of knowing the answers to the questions.

Good Luck.




I dont claim clairyovoyance, but I guessed anyways...My answers are fille dout in the quote...

"A believer is a songless bird in a cage, a freethinker is an eagle parting the clouds with tireless wings." -Robert G. Ingersoll

"Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence." -Richard Dawkins

#13    20SEP2008

20SEP2008

    Apparition

  • Member
  • PipPip
  • 252 posts
  • Joined:27 Aug 2007
  • Gender:Male

Posted 29 March 2008 - 02:59 AM

Same as above. Kindof. Just random statistics to add to this test.

A
B
D
D
C
A
B
A
D
C

A
A
D
A
C
B
C
A
A
C

D
D
A
D
B
A
B
B
D
C

A
D
C
B
B
A
C
D
B
C

Shoot.


#14    Moonlight_Magic

Moonlight_Magic

    Ectoplasmic Residue

  • Member
  • Pip
  • 237 posts
  • Joined:01 May 2007
  • Gender:Female
  • Location:United Kingdom

  • The meaning of life is the miracle of living, its the gift of being alive...

Posted 29 March 2008 - 05:33 PM

Ohhhhhh multiple choice, i was always good at multiple choice at school. On saying that those tests tended to have the answers to choose from. Im not psychic, but i will play anyway:

1 A
2 B
3 D
4 C
5 D
6 B
7 C
8 C
9 A
10 C

1 C
2 C
3 D
4 C
5 B
6 B
7 C
8 D
9 A
10 B

1 C
2 C
3 D
4 B
5 C
6 A
7 D
8 B
9 C
10 D

PS i didnt read the questions, i just went though them and slapped random letters A - D in wherever they felt right.


#15    InHuman

InHuman

    Alien Abducter

  • Member
  • 4,492 posts
  • Joined:03 Aug 2007
  • Gender:Male
  • Location:Canada

  • Running on Bravado.

Posted 29 March 2008 - 05:54 PM

lol I don't think he's coming...

There Will Be Brawl
Greatest Webseries Ever



Quote

If you carry out a policy that dehumanizes others, in the process you yourself are dehumanized.-Desmond Tutu




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users