Jump to content




Welcome to Unexplained Mysteries! Please sign in or create an account to start posting and to access a host of extra features.


- - - - -

Krillansavillan Psychic Test.


  • This topic is locked This topic is locked
32 replies to this topic

#16    The Skeptic Eric Raven

The Skeptic Eric Raven

    Master Blaster

  • Member
  • 11,065 posts
  • Joined:08 Dec 2004
  • Gender:Male
  • Location:Gulf Coast of Mississippi. Missing TX.

  • One day love will find me.....

Posted 29 March 2008 - 07:57 PM

InHuman on Mar 29 2008, 12:54 PM, said:

lol I don't think he's coming...

Figures.

........the sleeper has awoken!
Sometimes we need a kick in the butt to wake us up. Well, I'm up now!Boo ya.


...there are many things in life that will capture your eye, but very few will capture your heart. These are the ones to pursue. These are the ones worth keeping..."

#17    DfizzleShizzle

DfizzleShizzle

    Psychic Spy

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,318 posts
  • Joined:13 Jan 2008
  • Gender:Male
  • Location:Laurel, MD

Posted 29 March 2008 - 08:04 PM

Well Athiest, has anyone gotten close so far?  Like how were my results? I dont expect anything though, dont know caliryvoyance...Lol

"A believer is a songless bird in a cage, a freethinker is an eagle parting the clouds with tireless wings." -Robert G. Ingersoll

"Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence." -Richard Dawkins

#18    __sarah__

__sarah__

    Alien Embryo

  • Member
  • Pip
  • 44 posts
  • Joined:25 Mar 2008
  • Gender:Female
  • Location:U.K

Posted 29 March 2008 - 08:41 PM

test one:
1.D
2.D
3.A
4.B
5.C
6.B
7.A
8.B
9.B
10.C
test two:
1.B
2.B
3.A
4.D
5.B
6.C
7.C
8.D
9.B
10.B
test three:
1.C
2.D
3.C
4.A
5.D
6.B
7.C
8.B
9.A
10.C


#19    Blacksabbath

Blacksabbath

    Psychic Spy

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,106 posts
  • Joined:05 Oct 2006
  • Gender:Male

Posted 29 March 2008 - 08:49 PM

Heartagram3200 on Mar 29 2008, 10:04 PM, said:

Well Athiest, has anyone gotten close so far?  Like how were my results? I dont expect anything though, dont know caliryvoyance...Lol


Care to respond to us in your Dear Skeptics thread? You seem to be posting without replying..


#20    krillansavillan

krillansavillan

    Alien Embryo

  • Banned
  • Pip
  • 31 posts
  • Joined:26 Mar 2008

Posted 29 March 2008 - 08:53 PM

i tried, i wont lie, this did make me nervous, definetly not the same as a peice of paper infront of me

So anyway here are the questions as specified, InHuman has already received them to help ensure the quality of this test, thanks InHuman for helping out.

So Krillansavillan here we go let's begin shall we.

Test 1: Science Test

1: To whom is E=MC2 associated:

A:
B:x
C:
D:

2: To whom is AC current associated:

A:x
B:
C:
D:

3: What happens when you mix an acid with a base?

A:
B:x
C:
D:

4: What are the elements water is made of?

A:
B:
C:x
D:

5: Of which is the lightest element?

A:
B:
C:x
D:

6: Which computer beat Chess Champion Garry Kasparov?

A:x
B:
C:
D:

7: Of which do you use to implant specific genes into a cell?

A:
B:
C:x
D:

8: When was the android Actroid unveiled?

A:
B:
C:
D:x

9: Of which is considered Radioactive?

A:
B:x
C:
D:

10: Of which is the most dense?

A:
B:
C:x
D:

Test 2: Movie Test

1: Who starred in Scarface?

A:x (different new one)
B:
C:
D:(original)

2: In what year did the film Nightmare on Elm Street come out?

A:
B:x
C:
D:

3: Who directed Star Wars?

A:
B:
C:x
D:

4: Who starred as Sarah Conner in The Terminator

A:
B:x
C:
D:

5: Who starred as the infamous Col. Kurtz in Apocolypse Now

A:
B:x
C:
D:

6: Which movie did George Romero direct?

A:x
B:
C:
D:

7: To which movie is Peter Jackson associated with?

A:
B:
C:
D:x

8: Who plays Rufus in both Bill & Ted movies?

A:
B:x
C:
D:

9: In the movie Half Baked How did the guys raise money to free their friend from jail?

A:
B:
C:x
D:

10: Who plays the villain Emporer Ming in the 1970's movie Flash Gordon?

A:x
B:
C:
D:

Test 3: Comic Book Test

1: Who created Spider-Man?

A:
B:x
C:
D:

2: Who was the first X-Men Villain?

A:
B:
C:
D:x

3: Who was the first villain to appear in the Superman universe?

A:
B:
C:x
D:

4: Who is Batman's alter ego?

A:
B:
C:x
D:

5: Which of these comic book characters have not been adapted for film?

A:
B:x
C:
D:

6: It's _________ Time.

A:x
B:
C:
D:

7: Who is not in the Justice League?

A:
B:x
C:
D:

8: Who created Spawn?

A:
B:
C:
D:x

9: Where is Superman from?

A:
B:
C:x
D:

10: Who is not in the Fantastic 4?

A:
B:x
C:
D:


#21    The Skeptic Eric Raven

The Skeptic Eric Raven

    Master Blaster

  • Member
  • 11,065 posts
  • Joined:08 Dec 2004
  • Gender:Male
  • Location:Gulf Coast of Mississippi. Missing TX.

  • One day love will find me.....

Posted 29 March 2008 - 08:58 PM

Blacksabbath on Mar 29 2008, 03:49 PM, said:

Care to respond to us in your Dear Skeptics thread? You seem to be posting without replying..

Don't hold your breath.

........the sleeper has awoken!
Sometimes we need a kick in the butt to wake us up. Well, I'm up now!Boo ya.


...there are many things in life that will capture your eye, but very few will capture your heart. These are the ones to pursue. These are the ones worth keeping..."

#22    Sun_Shine11

Sun_Shine11

    Alien Embryo

  • Member
  • Pip
  • 41 posts
  • Joined:28 Mar 2008
  • Gender:Female
  • Location:Toronto

Posted 29 March 2008 - 09:00 PM

Test 1: Science Test

1: To whom is E=MC2 associated:

A:
B:
C:*
D:

2: To whom is AC current associated:

A:*
B:
C:
D:

3: What happens when you mix an acid with a base?

A:*
B:
C:
D:

4: What are the elements water is made of?

A:
B:
C:*
D:

5: Of which is the lightest element?

A:
B:
C:*
D:

6: Which computer beat Chess Champion Garry Kasparov?

A:
B:
C:*
D:

7: Of which do you use to implant specific genes into a cell?

A:
B:
C:
D:*

8: When was the android Actroid unveiled?

A:*
B:
C:
D:

9: Of which is considered Radioactive?

A:
B:*
C:
D:

10: Of which is the most dense?

A:*
B:
C:
D:

Test 2: Movie Test

1: Who starred in Scarface?

A:*
B:
C:
D:

2: In what year did the film Nightmare on Elm Street come out?

A:*
B:
C:
D:

3: Who directed Star Wars?

A:
B:
C:*
D:

4: Who starred as Sarah Conner in The Terminator

A:
B:
C:*
D:

5: Who starred as the infamous Col. Kurtz in Apocolypse Now

A:
B:
C:
D:*

6: Which movie did George Romero direct?

A:
B:*
C:
D:

7: To which movie is Peter Jackson associated with?

A:*
B:
C:
D:

8: Who plays Rufus in both Bill & Ted movies?

A:
B:
C:
D:*

9: In the movie Half Baked How did the guys raise money to free their friend from jail?

A:
B:
C:
D:*

10: Who plays the villain Emporer Ming in the 1970's movie Flash Gordon?

A:
B:
C:
D:*

Test 3: Comic Book Test

1: Who created Spider-Man?

A:*
B:
C:
D:

2: Who was the first X-Men Villain?

A:
B:
C:*
D:

3: Who was the first villain to appear in the Superman universe?

A:
B:
C:*
D:

4: Who is Batman's alter ego?

A:
B:*
C:
D:

5: Which of these comic book characters have not been adapted for film?

A:*
B:
C:
D:

6: It's _________ Time.

A:*
B:
C:
D:

7: Who is not in the Justice League?

A:
B:
C:
D:*

8: Who created Spawn?

A:
B:*
C:
D:

9: Where is Superman from?

A:
B:
C:*
D:

10: Who is not in the Fantastic 4?

A:
B:
C:
D:*






#23    Atheist God

Atheist God

    Alien Abducter

  • Member
  • 5,438 posts
  • Joined:10 Jul 2006
  • Gender:Male
  • Location:Winnipeg, Canadistan

  • At war with the evil Drug Enforcement Agency for over a decade!

Posted 29 March 2008 - 09:34 PM

So here is the big day where i get to grade a pop quiz... laugh.gif

Since the test was designed with Krillansavillan for him to demonstrate his ability of scoring 80%+ on a multiple choice quiz every time I expect completely random results from everyone else.

First my guess as to what will happen when I grade the test. I predict that the claim made will be shown to be false, if not however then the claim warrants further investigation definitely.

I am sending to Krillansavillan a PM with his results and posting them here as well.

Each test will be marked out of 10 he needs to get at least 8 right on each test.

Posted Image

A site I write my own articles. sw-gm check em out.

#24    drakonwick

drakonwick

    Government Agent

  • Member
  • 4,198 posts
  • Joined:15 Jan 2006
  • Gender:Male
  • Location:Battlefield Earth

  • There is no need for temples; no need for complicated philosophy. Our own brain, our own heart is our temple; the philosophy is kindness.

Posted 29 March 2008 - 09:39 PM

AtheistGod on Mar 29 2008, 05:34 PM, said:

So here is the big day where i get to grade a pop quiz... laugh.gif

Since the test was designed with Krillansavillan for him to demonstrate his ability of scoring 80%+ on a multiple choice quiz every time I expect completely random results from everyone else.

First my guess as to what will happen when I grade the test. I predict that the claim made will be shown to be false, if not however then the claim warrants further investigation definitely.

I am sending to Krillansavillan a PM with his results and posting them here as well.

Each test will be marked out of 10 he needs to get at least 8 right on each test.

This should definitely be interesting.

I remember the line from the Hindu scripture, the Bhagavad-Gita. Vishnu is trying to persuade the Prince that he should do his duty and to impress him takes on his multi-armed form and says: "Now I am become Death, the destroyer of worlds." I suppose we all thought that, one way or another." - J. Robert Oppenheimer.

#25    zos14

zos14

    Ectoplasmic Residue

  • Member
  • Pip
  • 234 posts
  • Joined:20 Dec 2007
  • Gender:Male
  • Location:Wherever i want

  • "My country is the world... and my religion is to do good." ~~ Thomas Paine

Posted 29 March 2008 - 09:42 PM

dude what the hell are you waiting, hurry up, i cant wait anymore!!!!!!!!!!!!!!

The fact is, efficiency, sustainability, and abundance are enemies of profit. To put it into a word, it is the mechanism of scarcity that increases profit. ~~ Peter Joseph

The Venus Project

Zeitgeist

#26    Atheist God

Atheist God

    Alien Abducter

  • Member
  • 5,438 posts
  • Joined:10 Jul 2006
  • Gender:Male
  • Location:Winnipeg, Canadistan

  • At war with the evil Drug Enforcement Agency for over a decade!

Posted 29 March 2008 - 10:29 PM

Here are all the results of all your tests. I tell ya with grades like these were totally not gonna get that new score board in the gym.

SS79 did the best passing 2 of the tests with 60% each, next up is Nirvanic followed by Llynx and so on.

In regards to Krillanisavillan he did literally the exact opposite of what he said he would do.
Test 1: 20%
Test 2: 10%
Test 3: 20%

Results in order of posts made first to last.

Bleedingelite:

I see you chose C for every answer, because in school it has the highest percentage of being correct. Your right it normally does, this is however the result of a program. Making each test myself ensured that C was no more likely to be correct, if fact I made sure of it just in case this scenario happened.

Test 1: 20%
Test 2: 30%
Test 3: 30%

May have been a favorite in college but you failed here. laugh.gif

Tiggs:

Test 1: 0%
Test 2: 30%
Test 3: 20%

SS79:

Test 1: 10%
Test 2: 60%
Test 3: 60% nice!

Nirvanic:

Test 1: 30%
Test 2: 70%
Test 3: 30%

Heartagram:

Test 1: 10%
Test 2: 10%
Test 3: 10%

LLynx:

Test 1: 50%
Test 2: 40%
Test 3: 30%

Enigmatic Soul:

Test 1: 20%
Test 2: 30%
Test 3: 10%

Sarah:

Test 1: 0%
Test 2: 10%
Test 3: 30%

Krillansavillan:

Test 1: 20%
Test 2: 10%
Test 3: 20%

Sun Shine:

Test 1: 0%
Test 2: 30%
Test 3: 10%

The results show me that even if you try to get them right your odds don't change. Some people scored high and some never got any right on some of the tests. Completely random just as I expected.

Posted Image

A site I write my own articles. sw-gm check em out.

#27    Atheist God

Atheist God

    Alien Abducter

  • Member
  • 5,438 posts
  • Joined:10 Jul 2006
  • Gender:Male
  • Location:Winnipeg, Canadistan

  • At war with the evil Drug Enforcement Agency for over a decade!

Posted 29 March 2008 - 10:32 PM

Here are the tests and the answer keys as well.

Test 1 Science

1: To whom is E=MC2 associated:

A: Albert Einstein
B: Stephen Hawking
C: Nikola Tesla
D: Sir Isaac Newton

2: To whom is AC current associated:

A: Albert Einstein
B: Stephen Hawking
C: Nikola Tesla
D: Sir Isaac Newton

3: What happens when you mix an acid with a base?

A: They become unstable
B: They become neutral
C: They become stable
D: They do nothing

4: What are the elements water is made of?

A: Hydrogen and Carbon
B: Oxygen and Helium
C: Iron and Nickel
D: Hydrogen and Oxygen

5: Of which is the lightest element?

A: Helium
B: Hydrogen
C: Lead
D: Iron

6: Which computer beat Chess Champion Garry Kasparov?

A: Deep Blue
B: Deep Thought
C: Blue Thought
D: Thought Blue

7: Of which do you use to implant specific genes into a cell?

A: Gene Laser
B: Gene Cannon
C: Gene Radiation
D: Gene Needle

8: When was the android Actroid unveiled?

A: 2001
B: 2002
C: 2003
D: 2004

9: Of which is considered Radioactive?

A: Lead
B: Iron
C: Titanium
D: Plutonium

10: Of which is the most dense?

A: Iridium
B: Alluminum
C: Iron
D: Lead

Answer Key:

1: A
2: C
3: B
4: D
5: B
6: A
7: B
8: C
9: D
10: A

Test 2 Movies

1: Who starred in Scarface?

A: Al Pacino
B: Robert Deniro
C: Jim Carrey
D: Jon Stewart

2: In what year did the film Nightmare on Elm Street come out?

A: 1981
B: 1982
C: 1983
D: 1984

3: Who directed Star Wars?

A: Stephen Spielberg
B: George Lucas
C: Stanley Kubrik
D: James Cameron

4: Who starred as Sarah Conner in The Terminator

A: Angelina Jolie
B: Carrie Fisher
C: Linda Hamilton
D: Kirstie Alley

5: Who starred as the infamous Col. Kurtz in Apocolypse Now

A: Marlon Brando
B: Harrison Ford
C: Lawrence Fishburn
D: Martin Sheen

6: Which movie did George Romero direct?

A: Return of the Living Dead
B: Night of the Living Dead
C: Children of the Dead
D: City of the Dead

7: To which movie is Peter Jackson associated with?

A: Godzilla
B: The Host
C: King Kong
D: Cloverfield

8: Who plays Rufus in both Bill & Ted movies?

A: George Carlin
D: Eddie Murphy
C: Robin Williams
D: Dan Ackroyd

9: In the movie Half Baked How did the guys raise money to free their friend from jail?

A: Sell bikes
B: Sell burgers
C: Sell weed
D: Sell themselves

10: Who plays the villain Emporer Ming in the 1970's movie Flash Gordon?

A: Marlon Brando
B: Anthony Hopkins
C: Robert Englund
D: Max Von Sydow

Answer Key:

1: A
2: D
3: B
4: C
5: A
6: B
7: C
8: A
9: C
10: D

Test 3: Comic Books

1: Who created Spider-Man?

A: Sam Raimi
B: Stan Lee
C: Bob Kane
D: Todd McFarlane

2: Who was the first X-Men Villain?

A: Magneto
B: Apocalypse
C: Mr. Sinister
D: Dark Pheonix

3: Who was the first villain to appear in the Superman universe?

A: Braniac
B: Lex Luthor
C: Doomsday
D: Prankster

4: Who is Batman's alter ego?

A: Clark Kent
B: Peter Parker
C: Bruce Wayne
D: Harvey Dent

5: Which of these comic book characters have not been adapted for film?

A: Spider-Man
B: Superman
C: Spawn
D: Namor

6: It's _________ Time.

A: Nap
B: Lunch
C: Clobberin
D: Half

7: Who is not in the Justice League?

A: Spider-Man
B: Superman
C: Hawkman
D: Batman

8: Who created Spawn?

A: Bob Kane
B: Todd McFarlane
C: Stan Lee
D: Alex Ross

9: Where is Superman from?

A: Mars
B: Earth
C: Venus
D: Krypton

10: Who is not in the Fantastic 4?

A: Mr. Fantastic
B: Human Torch
C: The Hulk
D: The Thing

Answer Key:

1: B
2: A
3: B
4: C
5: D
6: C
7: A
8: B
9: D
10: C

Posted Image

A site I write my own articles. sw-gm check em out.

#28    drakonwick

drakonwick

    Government Agent

  • Member
  • 4,198 posts
  • Joined:15 Jan 2006
  • Gender:Male
  • Location:Battlefield Earth

  • There is no need for temples; no need for complicated philosophy. Our own brain, our own heart is our temple; the philosophy is kindness.

Posted 29 March 2008 - 10:34 PM

So, was Krillansavillan just being funny? Because he did not even come close to what he claimed.

I remember the line from the Hindu scripture, the Bhagavad-Gita. Vishnu is trying to persuade the Prince that he should do his duty and to impress him takes on his multi-armed form and says: "Now I am become Death, the destroyer of worlds." I suppose we all thought that, one way or another." - J. Robert Oppenheimer.

#29    Atheist God

Atheist God

    Alien Abducter

  • Member
  • 5,438 posts
  • Joined:10 Jul 2006
  • Gender:Male
  • Location:Winnipeg, Canadistan

  • At war with the evil Drug Enforcement Agency for over a decade!

Posted 29 March 2008 - 10:42 PM

Moro Bumbleroot on Mar 29 2008, 05:34 PM, said:

So, was Krillansavillan just being funny? Because he did not even come close to what he claimed.


He thought he was clairvoyant but he's not.

He just started a thread about his epic failure, at least he doesn't deny the tests results.


Posted Image

A site I write my own articles. sw-gm check em out.

#30    DfizzleShizzle

DfizzleShizzle

    Psychic Spy

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,318 posts
  • Joined:13 Jan 2008
  • Gender:Male
  • Location:Laurel, MD

Posted 29 March 2008 - 10:53 PM

Lol...I jus randomly guessed lol....I did horrible!  grin2.gif  grin2.gif  grin2.gif  

Lol, Krillan didn't do much better...
    Man, I was hoping he would atleast get like 40% right or soemthin of the like

"A believer is a songless bird in a cage, a freethinker is an eagle parting the clouds with tireless wings." -Robert G. Ingersoll

"Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence." -Richard Dawkins




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users