Join the Unexplained Mysteries community today! It's free and setting up an account only takes a moment.
- Sign In or Create Account -
Sign in to follow this  
Followers 0
Pseudo Intellectual

[Solved] Emoticons in Safari

9 posts in this topic

Moved from announcement thread

The emoticon list contains no emoticons, either. And when I'm using the fast-reply function, the emoticon list doesn't appear at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The emoticon list contains no emoticons, either. And when I'm using the fast-reply function, the emoticon list doesn't appear at all.

What browser are you using, do you have javascipt enabled ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, it's enabled, and I'm using the latest version of Safari. Do you want me to take a screenshot?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok that might help determine the cause, i've just tested it in Safari 4.05 and couldn't reproduce what you've described.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://i44.tinypic.com/1zmjj0z.jpg

I tried clicking the emoticon icon, as well as the “Show All” thing. The emoticons still don't appear.

http://i43.tinypic.com/2pts4gg.jpg

Usually whenever I click the white box the emoticon list appears. Again, I clicked the emoticon icon, and the emoticons still won't appear.

I'll try it in another browser, but I really don't want to use any other browser as I use Safari 100% of the time, and IE, FireFox, etc. just don't appeal to me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

To be honest i've no idea what's doing that, i've tested the post form on all the browsers and its working fine for me. I'd be inclined to think that something on your end is causing it, perhaps a firewall or plugin that's blocking the emoticon window.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll try resetting Safari tomorrow and see if it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hmmmm. I'm using IE8 right now, and there's no problem with the emoticons. So it must be Safari.

It's weird. None of the "buttons" (emoticons, URL, image, bold, italics, etc.) work in Safari. I'll reset the browser and see if that fixes it.

EDIT: It works! :tu:

Edited by Pseudo Intellectual

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok well there's the answer for anyone else experiencing the same problem - reset your Safari browser. :tu:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.