Join the Unexplained Mysteries community today! It's free and setting up an account only takes a moment.
- Sign In or Create Account -
Sign in to follow this  
Followers 0
_Only

Few Problems

6 posts in this topic

I have a few problems that I don't know how to fix, and I would bet they are somehow all related.

When I open any page on the forum, a black box covers half the screen for a half second. No big deal; but not normal.

Also, any time I quote another post, it shows their quote twice, even thought it was only written once in my writing box.

Finally, when I go back to edit the post, it's in a weird format that is hard to make sense of.

I have a few problems that I don't know how to fix, and I would bet they are somehow all related.

When I open any page on the forum, a black box covers half the screen for a half second. No big deal; but not normal.

Also, any time I quote another post, it shows their quote twice, even thought it was only written once in my writing box.

Finally, when I go back to edit the post, it's in a weird format that is hard to make sense of.

I have a few problems that I don't know how to fix, and I would bet they are somehow all related.

When I open any page on the forum, a black box covers half the screen for a half second. No big deal; but not normal.

Also, any time I quote another post, it shows their quote twice, even thought it was only written once in my writing box.

Finally, when I go back to edit the post, it's in a weird format that is hard to make sense of.

This is what the quote problem does.

Share this post


Link to post
Share on other sites

And the edit box looks like this:

<p>I have a few problems that I don't know how to fix, and I would bet they are somehow all related.<br />

<br />

When I open any page on the forum, a black box covers half the screen for a half second. No big deal; but not normal.<br />

<br />

Also, any time I quote another post, it shows their quote twice, even thought it was only written once in my writing box.<br />

<br />

Finally, when I go back to edit the post, it's in a weird format that is hard to make sense of.<br />

<br />

I have a few problems that I don't know how to fix, and I would bet they are somehow all related.<br />

Also, one more weird thing I just found. I definitely clicked "Quote" to show the quote example above, but instead it edited my original post and put it into that, but without any message at the bottom saying it's been edited. What is going on?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've noticed problems with the text changing size to match any different sized text I import as a quote by copy/paste. No big deal except the finished effect is print almost too small to read....

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have a few problems that I don't know how to fix, and I would bet they are somehow all related.

What browser/version are you using ?

I've noticed problems with the text changing size to match any different sized text I import as a quote by copy/paste. No big deal except the finished effect is print almost too small to read....

Paste the text in to a notepad first to remove the formatting, then copy and paste from there in to your post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What browser/version are you using ?

I'm using the most up-to-date Google Chrome.

But the problems are all gone now. They lasted a few days and then went away.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nothing's changed on this end, it must have been something to do with your system.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.