Join the Unexplained Mysteries community today! It's free and setting up an account only takes a moment.
- Sign In or Create Account -
Sign in to follow this  
Followers 1
Professor T

trouble posting embedded video clips

10 posts in this topic

Posted (edited)

Not sure why.. (But I'm blaming google even if it's my fault) but when I post you-tube clips I only get a link displayed instead of the actual imbedded Media?

Any Idea's folks?

Edited to add: yep, it's still not working..

Am using standard editor to btw.

Edited by Professor T

Share this post


Link to post
Share on other sites

* Ah, that could be why, the one you posted says "This video contains content from Studio Canal and MC MRMX, one or more of whom have blocked it in your country on copyright grounds."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Thanks.. Trying the vid you posted..

[media=]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FG-3LeJvfzU[/media]

WTH!!!

How come your link worked but mine didn't.....................

Me think's You-tube hates me now..

Edited by Professor T

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Grrrrrrrrr!

Am wondering if it's my browser?

If I copy your link it Embeds, If I take any clip from You-tube It doesn't Embed..

I don't think it has anything to do with Copyright Either..

https://www.youtube....h?v=JQ4wX76_oMI

Nope...

https://www.youtube....ayer_detailpage

Nope...

Nope...

Nope..

Edited by Professor T

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have https in the links instead of http.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

http://www.youtube.c...h?v=BcL---4xQYA

Nope...

Even if I take out the s, it won't embed..

Edited... &

Oh Horray!!!

And Here's what I Did...

Went to Special BB Code

Selected Media..

Pasted URL in the URL Box & Removed the s..

Seems like a whole lot of rigmoral for something that used to be simple, but at least I've found a workaround.

http://www.youtube.com/watch?v=BcL---4xQYA

Edited by Professor T

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.youtube.c...h?v=BcL---4xQYA

Nope...

Even if I take out the s, it won't embed..

The example you've posted there - the visible link is http but the hyperlink is still https.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The example you've posted there - the visible link is http but the hyperlink is still https.

Okay, I see, editing the face hasn't changed it's values..

It must be my browser then..

I will yell at it for a few minutes.. Faling that, Just post Embeded Video via that Special BBcode box..

Thanks Guy's..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 1

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.