Join the Unexplained Mysteries community today! It's free and setting up an account only takes a moment.
- Sign In or Create Account -
Sign in to follow this  
Followers 0
Naraya

Forum prob...

4 posts in this topic

I keep getting runtime errors whenever my mouse rolls over any of the Code Buttons on the 'new post' page. Is anyone else seeing this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naraya,

Do the buttons work when you click them ?

There is a little 'error on page' message at the bottom of the screen in the browser when you rollover one of the buttons, though this is only a minor Javascript glitch, and shouldn't actually cause the tag buttons not to work when you click on them.

Oh, and welcome to the forum by the way. original.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks fer the welcome! Very cool forum. Wish I had found this place earlier; lots of juicy stuff to chatter about here. original.gif

Oh, and yes, the buttons do work. original.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ya .. grin2.gif

Welcome to the Forum ... w00t.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.