Jump to content
Unexplained Mysteries uses cookies. By using the site you consent to our use of cookies as per our Cookie Policy.
Close X
Join the Unexplained Mysteries community today! It's free and setting up an account only takes a moment.
- Sign In or Create Account -
Atheist God

Krillansavillan Psychic Test.

33 posts in this topic

Recommended Posts

Atheist God

So anyway here are the questions as specified, InHuman has already received them to help ensure the quality of this test, thanks InHuman for helping out.

So Krillansavillan here we go let's begin shall we.

Test 1: Science Test

1: To whom is E=MC2 associated:

A:

B:

C:

D:

2: To whom is AC current associated:

A:

B:

C:

D:

3: What happens when you mix an acid with a base?

A:

B:

C:

D:

4: What are the elements water is made of?

A:

B:

C:

D:

5: Of which is the lightest element?

A:

B:

C:

D:

6: Which computer beat Chess Champion Garry Kasparov?

A:

B:

C:

D:

7: Of which do you use to implant specific genes into a cell?

A:

B:

C:

D:

8: When was the android Actroid unveiled?

A:

B:

C:

D:

9: Of which is considered Radioactive?

A:

B:

C:

D:

10: Of which is the most dense?

A:

B:

C:

D:

Test 2: Movie Test

1: Who starred in Scarface?

A:

B:

C:

D:

2: In what year did the film Nightmare on Elm Street come out?

A:

B:

C:

D:

3: Who directed Star Wars?

A:

B:

C:

D:

4: Who starred as Sarah Conner in The Terminator

A:

B:

C:

D:

5: Who starred as the infamous Col. Kurtz in Apocolypse Now

A:

B:

C:

D:

6: Which movie did George Romero direct?

A:

B:

C:

D:

7: To which movie is Peter Jackson associated with?

A:

B:

C:

D:

8: Who plays Rufus in both Bill & Ted movies?

A:

B:

C:

D:

9: In the movie Half Baked How did the guys raise money to free their friend from jail?

A:

B:

C:

D:

10: Who plays the villain Emporer Ming in the 1970's movie Flash Gordon?

A:

B:

C:

D:

Test 3: Comic Book Test

1: Who created Spider-Man?

A:

B:

C:

D:

2: Who was the first X-Men Villain?

A:

B:

C:

D:

3: Who was the first villain to appear in the Superman universe?

A:

B:

C:

D:

4: Who is Batman's alter ego?

A:

B:

C:

D:

5: Which of these comic book characters have not been adapted for film?

A:

B:

C:

D:

6: It's _________ Time.

A:

B:

C:

D:

7: Who is not in the Justice League?

A:

B:

C:

D:

8: Who created Spawn?

A:

B:

C:

D:

9: Where is Superman from?

A:

B:

C:

D:

10: Who is not in the Fantastic 4?

A:

B:

C:

D:

Just copy and paste the test and leave an * beside your choice and post it here in this thread.

Remember in order to confirm the ability you need to get 80% or higher.

I made these tests myself and on I and InHuman have the full version. I did this to ensure that the tester could simply Google it or have anyway of knowing the answers to the questions.

Good Luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bleedingelite

In place of psychic powers, I'm going to answer using my favorite technique from college science classes:

1.C

2.C

3.C

4.C

5.C

6.C

7.C

8.C

9.C

10.C

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tiggs

And for comparison - myself - someone with no claimed psychic ability, whatsoever.

Test 1.

1.D

2.B

3.A

4.C

5.C

6.B

7.D

8.B

9.C

10.C

Test 2.

1.B

2.A

3.C

4.A

5.B

6.D

7.B

8.A

9.C

10.D

Test 3.

1.C

2.B

3.B

4.C

5.A

6.D

7.B

8.A

9.C

10.D

Share this post


Link to post
Share on other sites
zos14

but where's all the options?

Share this post


Link to post
Share on other sites
SS79

Im not psychic either but thought it would be fun to have a go :)

Nice test AG .

SS x

test 1: Science Test

1.c

2: D

3: C

4: B

5: A

6: A

7: C

8: D

9: C

10: B

Test 2: Movie Test

1: D

2: A

3: B

4: C

5: A

6: B

7: D

8: A

9: C

10: B

Test 3: Comic Book Test

1: D

2: A

3: B

4: B

5: D

6: C

7: A

8: D

9: B

10 C

Share this post


Link to post
Share on other sites
zos14

ohhhhh, you mean that i have to "predict" the answers? ehhh alright, i'm not "psychic" but i'll give it a try, just for fun:

science test:

1:a

2:a

3:c

4:d

5:b

6:c

7:d

8:a

9:b

10:c

movie test:

1:a

2:d

3:b

4:c

5:a

6:d

7:b

8:a

9:c

10:c

comic book test:

1:c

2:b

3:a

4:a

5:d

6:b

7:c

8:a

9:d

10:c

Share this post


Link to post
Share on other sites
inkblot

So, how is a telepath supposed to pass this? reading the person who administered the test? It would be difficult. A person would have to extract all the correct questions in the correct order.

Share this post


Link to post
Share on other sites
InHuman

Did you remember to contact Krillian first?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Atheist God
but where's all the options?

He said he could nail 80% accuracy using psychic ability without seeing what the options are.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Atheist God
Did you remember to contact Krillian first?

I told him I was going to post it last night in the other board. He said he was going to sleep and would get to it today sometime.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SS79
I told him I was going to post it last night in the other board. He said he was going to sleep and would get to it today sometime.

OOPS I didn't realize this thread was set up for a specific person . I thought krilliansavillian was just some fancy name you gave a fun test for everyone too participate in . :lol:

If you would like me too remove my guesses from the thread for clarity . I would be pleased to do so just give me a shout . :)

Sorry. SS79

Edited by SS79

Share this post


Link to post
Share on other sites
DfizzleShizzle
So anyway here are the questions as specified, InHuman has already received them to help ensure the quality of this test, thanks InHuman for helping out.

So Krillansavillan here we go let's begin shall we.

Test 1: Science Test

1: To whom is E=MC2 associated:

A:

B:

C:X

D:

2: To whom is AC current associated:

A:

B:X

C:

D:

3: What happens when you mix an acid with a base?

A:

B:

C:

D:X

4: What are the elements water is made of?

A:X

B:

C:

D:

5: Of which is the lightest element?

A:

B:X

C:

D:

6: Which computer beat Chess Champion Garry Kasparov?

A:

B:

C:

D:X

7: Of which do you use to implant specific genes into a cell?

A:

B:

C:X

D:

8: When was the android Actroid unveiled?

A:X

B:

C:

D:

9: Of which is considered Radioactive?

A:

B:X

C:

D:

10: Of which is the most dense?

A:

B:

C:X

D:

Test 2: Movie Test

1: Who starred in Scarface?

A:

B:

C:

D:X

2: In what year did the film Nightmare on Elm Street come out?

A:

B:

C:X

D:

3: Who directed Star Wars?

A:

B:

C:X

D:

4: Who starred as Sarah Conner in The Terminator

A:X

B:

C:

D:

5: Who starred as the infamous Col. Kurtz in Apocolypse Now

A:

B:

C:X

D:

6: Which movie did George Romero direct?

A:X

B:

C:

D:

7: To which movie is Peter Jackson associated with?

A:

B:

C:

D:X

8: Who plays Rufus in both Bill & Ted movies?

A:

B:X

C:

D:

9: In the movie Half Baked How did the guys raise money to free their friend from jail?

A:

B:

C:X

D:

10: Who plays the villain Emporer Ming in the 1970's movie Flash Gordon?

A:X

B:

C:

D:

Test 3: Comic Book Test

1: Who created Spider-Man?

A:

B:

C:

D:X

2: Who was the first X-Men Villain?

A:

B:X

C:

D:

3: Who was the first villain to appear in the Superman universe?

A:X

B:

C:

D:

4: Who is Batman's alter ego?

A:

B:

C:

D:X

5: Which of these comic book characters have not been adapted for film?

A:

B:

C:X

D:

6: It's _________ Time.

A:

B:

C:

D:X

7: Who is not in the Justice League?

A:X

B:

C:

D:

8: Who created Spawn?

A:

B:X

C:

D:

9: Where is Superman from?

A:

B:

C:X

D:

10: Who is not in the Fantastic 4?

A:X

B:

C:

D:

Just copy and paste the test and leave an * beside your choice and post it here in this thread.

Remember in order to confirm the ability you need to get 80% or higher.

I made these tests myself and on I and InHuman have the full version. I did this to ensure that the tester could simply Google it or have anyway of knowing the answers to the questions.

Good Luck.

I dont claim clairyovoyance, but I guessed anyways...My answers are fille dout in the quote...

Share this post


Link to post
Share on other sites
20SEP2008

Same as above. Kindof. Just random statistics to add to this test.

A

B

D

D

C

A

B

A

D

C

A

A

D

A

C

B

C

A

A

C

D

D

A

D

B

A

B

B

D

C

A

D

C

B

B

A

C

D

B

C

Shoot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Moonlight_Magic

Ohhhhhh multiple choice, i was always good at multiple choice at school. On saying that those tests tended to have the answers to choose from. Im not psychic, but i will play anyway:

1 A

2 B

3 D

4 C

5 D

6 B

7 C

8 C

9 A

10 C

1 C

2 C

3 D

4 C

5 B

6 B

7 C

8 D

9 A

10 B

1 C

2 C

3 D

4 B

5 C

6 A

7 D

8 B

9 C

10 D

PS i didnt read the questions, i just went though them and slapped random letters A - D in wherever they felt right.

Share this post


Link to post
Share on other sites
InHuman

lol I don't think he's coming...

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Skeptic Eric Raven
lol I don't think he's coming...

Figures.

Share this post


Link to post
Share on other sites
DfizzleShizzle

Well Athiest, has anyone gotten close so far? Like how were my results? I dont expect anything though, dont know caliryvoyance...Lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
__sarah__

test one:

1.D

2.D

3.A

4.B

5.C

6.B

7.A

8.B

9.B

10.C

test two:

1.B

2.B

3.A

4.D

5.B

6.C

7.C

8.D

9.B

10.B

test three:

1.C

2.D

3.C

4.A

5.D

6.B

7.C

8.B

9.A

10.C

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sabbath
Well Athiest, has anyone gotten close so far? Like how were my results? I dont expect anything though, dont know caliryvoyance...Lol

Care to respond to us in your Dear Skeptics thread? You seem to be posting without replying..

Share this post


Link to post
Share on other sites
krillansavillan

i tried, i wont lie, this did make me nervous, definetly not the same as a peice of paper infront of me

So anyway here are the questions as specified, InHuman has already received them to help ensure the quality of this test, thanks InHuman for helping out.

So Krillansavillan here we go let's begin shall we.

Test 1: Science Test

1: To whom is E=MC2 associated:

A:

B:x

C:

D:

2: To whom is AC current associated:

A:x

B:

C:

D:

3: What happens when you mix an acid with a base?

A:

B:x

C:

D:

4: What are the elements water is made of?

A:

B:

C:x

D:

5: Of which is the lightest element?

A:

B:

C:x

D:

6: Which computer beat Chess Champion Garry Kasparov?

A:x

B:

C:

D:

7: Of which do you use to implant specific genes into a cell?

A:

B:

C:x

D:

8: When was the android Actroid unveiled?

A:

B:

C:

D:x

9: Of which is considered Radioactive?

A:

B:x

C:

D:

10: Of which is the most dense?

A:

B:

C:x

D:

Test 2: Movie Test

1: Who starred in Scarface?

A:x (different new one)

B:

C:

D:(original)

2: In what year did the film Nightmare on Elm Street come out?

A:

B:x

C:

D:

3: Who directed Star Wars?

A:

B:

C:x

D:

4: Who starred as Sarah Conner in The Terminator

A:

B:x

C:

D:

5: Who starred as the infamous Col. Kurtz in Apocolypse Now

A:

B:x

C:

D:

6: Which movie did George Romero direct?

A:x

B:

C:

D:

7: To which movie is Peter Jackson associated with?

A:

B:

C:

D:x

8: Who plays Rufus in both Bill & Ted movies?

A:

B:x

C:

D:

9: In the movie Half Baked How did the guys raise money to free their friend from jail?

A:

B:

C:x

D:

10: Who plays the villain Emporer Ming in the 1970's movie Flash Gordon?

A:x

B:

C:

D:

Test 3: Comic Book Test

1: Who created Spider-Man?

A:

B:x

C:

D:

2: Who was the first X-Men Villain?

A:

B:

C:

D:x

3: Who was the first villain to appear in the Superman universe?

A:

B:

C:x

D:

4: Who is Batman's alter ego?

A:

B:

C:x

D:

5: Which of these comic book characters have not been adapted for film?

A:

B:x

C:

D:

6: It's _________ Time.

A:x

B:

C:

D:

7: Who is not in the Justice League?

A:

B:x

C:

D:

8: Who created Spawn?

A:

B:

C:

D:x

9: Where is Superman from?

A:

B:

C:x

D:

10: Who is not in the Fantastic 4?

A:

B:x

C:

D:

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Skeptic Eric Raven
Care to respond to us in your Dear Skeptics thread? You seem to be posting without replying..

Don't hold your breath.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sun_Shine11

Test 1: Science Test

1: To whom is E=MC2 associated:

A:

B:

C:*

D:

2: To whom is AC current associated:

A:*

B:

C:

D:

3: What happens when you mix an acid with a base?

A:*

B:

C:

D:

4: What are the elements water is made of?

A:

B:

C:*

D:

5: Of which is the lightest element?

A:

B:

C:*

D:

6: Which computer beat Chess Champion Garry Kasparov?

A:

B:

C:*

D:

7: Of which do you use to implant specific genes into a cell?

A:

B:

C:

D:*

8: When was the android Actroid unveiled?

A:*

B:

C:

D:

9: Of which is considered Radioactive?

A:

B:*

C:

D:

10: Of which is the most dense?

A:*

B:

C:

D:

Test 2: Movie Test

1: Who starred in Scarface?

A:*

B:

C:

D:

2: In what year did the film Nightmare on Elm Street come out?

A:*

B:

C:

D:

3: Who directed Star Wars?

A:

B:

C:*

D:

4: Who starred as Sarah Conner in The Terminator

A:

B:

C:*

D:

5: Who starred as the infamous Col. Kurtz in Apocolypse Now

A:

B:

C:

D:*

6: Which movie did George Romero direct?

A:

B:*

C:

D:

7: To which movie is Peter Jackson associated with?

A:*

B:

C:

D:

8: Who plays Rufus in both Bill & Ted movies?

A:

B:

C:

D:*

9: In the movie Half Baked How did the guys raise money to free their friend from jail?

A:

B:

C:

D:*

10: Who plays the villain Emporer Ming in the 1970's movie Flash Gordon?

A:

B:

C:

D:*

Test 3: Comic Book Test

1: Who created Spider-Man?

A:*

B:

C:

D:

2: Who was the first X-Men Villain?

A:

B:

C:*

D:

3: Who was the first villain to appear in the Superman universe?

A:

B:

C:*

D:

4: Who is Batman's alter ego?

A:

B:*

C:

D:

5: Which of these comic book characters have not been adapted for film?

A:*

B:

C:

D:

6: It's _________ Time.

A:*

B:

C:

D:

7: Who is not in the Justice League?

A:

B:

C:

D:*

8: Who created Spawn?

A:

B:*

C:

D:

9: Where is Superman from?

A:

B:

C:*

D:

10: Who is not in the Fantastic 4?

A:

B:

C:

D:*

Share this post


Link to post
Share on other sites
Atheist God

So here is the big day where i get to grade a pop quiz... :lol:

Since the test was designed with Krillansavillan for him to demonstrate his ability of scoring 80%+ on a multiple choice quiz every time I expect completely random results from everyone else.

First my guess as to what will happen when I grade the test. I predict that the claim made will be shown to be false, if not however then the claim warrants further investigation definitely.

I am sending to Krillansavillan a PM with his results and posting them here as well.

Each test will be marked out of 10 he needs to get at least 8 right on each test.

Share this post


Link to post
Share on other sites
drakonwick
So here is the big day where i get to grade a pop quiz... :lol:

Since the test was designed with Krillansavillan for him to demonstrate his ability of scoring 80%+ on a multiple choice quiz every time I expect completely random results from everyone else.

First my guess as to what will happen when I grade the test. I predict that the claim made will be shown to be false, if not however then the claim warrants further investigation definitely.

I am sending to Krillansavillan a PM with his results and posting them here as well.

Each test will be marked out of 10 he needs to get at least 8 right on each test.

This should definitely be interesting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
zos14

dude what the hell are you waiting, hurry up, i cant wait anymore!!!!!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.