Jump to content
Join the Unexplained Mysteries community today! It's free and setting up an account only takes a moment.
- Sign In or Create Account -
danydandan

Mentioning Users in a Post.

9 posts in this topic

Recommended Posts

danydandan

I was wondering if it's possible to use the @ function to mention users in a post using the mobile version of the site?

It appears to not work. For example @danydandan it doesn't give me the option to select a user on the mobile version.

I'm using Firefox fully updated. On the computer version of the website it works fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
Saru

Technically there is no mobile version of the forum any more, instead it uses responsive CSS to fit everything on the smaller screen. As such, there shouldn't be any functional difference between using the site on desktop or using it on mobile ( aside from the limitations of your browser/device ).

Has anyone who uses the site on mobile been able to get this to work ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Waspie_Dwarf

@Saru

@danydandan

It seems to be working for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cormac mac airt

Works on my phone. 

cormac

Share this post


Link to post
Share on other sites
danydandan
Posted (edited)

@waspie_Dwarf.  See still ain't working. @cormac mac airt @saru. Nah nothing I might try a different browser see if it works.

The little pop up just doesn't come up when I insert the @ command on my mobile.

Might it be thr Firefox mobile browser?

Edited by danydandan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Waspie_Dwarf
8 minutes ago, danydandan said:

Might it be thr Firefox mobile browser?

I'm not tech savvy enough to offer an answer I'm afraid.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Stiff

Just trying it now from my phone (android) @danydandan 

Seems to be working?

Share this post


Link to post
Share on other sites
danydandan

@Waspie_Dwarf @Saru

It's the browser, doesn't work on Firefox, works on Chrome just fine.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Saru
1 minute ago, danydandan said:

@Waspie_Dwarf @Saru

It's the browser, doesn't work on Firefox, works on Chrome just fine.

Mystery solved. :tu:

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.