Jump to content
Join the Unexplained Mysteries community today! It's free and setting up an account only takes a moment.
- Sign In or Create Account -
Hankenhunter

Posting problems

15 posts in this topic

Recommended Posts

Hankenhunter

Anyone having trouble posting? Seems to be acting up for me the last two days. I hit submit and it seems to stall in mid load. Then it double posts. I have very fast internet speed, so I'm unsure what the problem is. Thanks,

Hank

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
Piney

It's happened to me but I refresh the page so it doesn't double post. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Farmer77
4 hours ago, Hankenhunter said:

Anyone having trouble posting? Seems to be acting up for me the last two days. I hit submit and it seems to stall in mid load. Then it double posts. I have very fast internet speed, so I'm unsure what the problem is. Thanks,

Hank

Yeah ive had the same problem with it stalling mid post but I havent seen the double posts.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hankenhunter

Thanks Farmer. At least it lets me know that it's not me. I've double posted twice, but the stalling has happened often.

Edited by Hankenhunter
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Saru

Are you still experiencing this problem now ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hankenhunter

It's still a bit glitchy. I had trouble logging in also. Real slow. Like a bad internet connection. No problems on other sites. I will update if necessary.  Thanks Saru.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Saru

Not sure what to suggest at the moment - I can't reproduce any of these issues on my end - everything seems to be working fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Stiff

It did happen to me yesterday, just the once, but it's been fine ever since. I put it down to my connection at the time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
seanjo
11 hours ago, Hankenhunter said:

Anyone having trouble posting? Seems to be acting up for me the last two days. I hit submit and it seems to stall in mid load. Then it double posts. I have very fast internet speed, so I'm unsure what the problem is. Thanks,

Hank

Those who are having trouble won't be able to tell you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hankenhunter

Piney has it right. It happened again. It locked up when I hit submit. I refreshed and the post went through. Thanks piney.

Edited by Hankenhunter

Share this post


Link to post
Share on other sites
Saru

I think this is down to performance issues caused by the full back catalogue of posts being available in the search.

I'll try dialling back the archive and see if we can find a balance.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hankenhunter

Thanks Saru. I hav'nt had any problems today.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hankenhunter

Did it again. I double p.m'd Farmer. Stalled loading and when I refreshed, it double posted.<_<

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hankenhunter

This is getting funny. Now my edit tab keeps disappearing. I cant live without edit. My huge gnarled fingers are begging you. :(:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hankenhunter

And it's back. Lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.