Jump to content
Join the Unexplained Mysteries community today! It's free and setting up an account only takes a moment.
- Sign In or Create Account -

New UM servers up and running


Saru
 Share

Recommended Posts

Posted (IP: Staff) ·

If you are able to read this post then our new IP address has propogated it's way to your Internet Service Provider and you are now accessing the site on our new servers.

Unexplained Mysteries is now running on 2 dedicated Pentium 4 servers.

I still have some tweaking to do to optimize performance, if you notice any strange bugs or errors that weren't there before then please let me know.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Saru

    8

  • joc

    4

  • Bone_Collector

    4

  • Yelekiah

    5

Sweet :yes:

Pennsylvania checking in...

BTW, I use Firefox and can see the forum just fine. :tu:

Edited by justcallmefox
Link to comment
Share on other sites

Well this Chick from the Upper Mid-West (USA) is checking in and everything looks peachy keen!

:tu:

Link to comment
Share on other sites

Good in Central Florida. :P

Link to comment
Share on other sites

Um...yeah...everything's working in western Mass...

--Jon

Link to comment
Share on other sites

Phew, just got back online.

I felt so cold while it was down...

Link to comment
Share on other sites

Yeah! Me too! I was having UM withdrawals! Heck, I actually had to WORK! :o

Link to comment
Share on other sites

Congratulations on your update SaRuMaN! :tu:

Link to comment
Share on other sites

Posted (IP: Staff) · (edited)

Checking in from Down Under :tu:

It's all good so far.

Edited by Paranoid Android
Link to comment
Share on other sites

All is well in Illinois.

I thought I noticed that everything was running faster on this site, just never noticed this thread. Glad I wasn't around when the site was down though. I woulda freaked. :P

Link to comment
Share on other sites

I just experienced a problem with spell checker. All I got was a black page.

I just tried it again on this post and still nothing :no: just a black page.

Link to comment
Share on other sites

Tried it with IE just now...same result except the page is white! :geek:

Link to comment
Share on other sites

Wisconsin checking in. :P

It's gone to the moving forum page 2 times for me today... it's up then it's down for me. :blink:

edit: Make that 3 times. It happened a little earlier, I would have posted this earlier but I got caught up in a post. :ph34r:

Edited by __Kratos__
Link to comment
Share on other sites

Posted (IP: Staff) ·

The Spell Checker has been fixed and is now working again.

Link to comment
Share on other sites

Abecrombie signing in and so far so good!

:tu:

Link to comment
Share on other sites

It's all good in Atlanta :P

*dusts off my reply button*

If its good in Atlanta, its good in Savannah :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.