Jump to content
Join the Unexplained Mysteries community today! It's free and setting up an account only takes a moment.
- Sign In or Create Account -
Saru

Forum upgrade status

109 posts in this topic

Recommended Posts

ivytheplant
Are you on IE7?

No, like I said, I'm on Firefox with Mac OSX. Boorite, who is on IE7 with WindowsXP (and formerly IE6) has no problem with it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trinitrotoluene
I was having a few issues in Firefox 1.5.0.8 earlier - On my profile, none of the drop down lists seemed to be working and the friends popup didn't appear. Clearing the Cache seems to have sorted things out though, which can be done via the "Clear Private Data" option, under "Tools". Just thought I'd post this in case anyone else is having similar issues.

The site upgrade is looking good, SaRu - thanks for all of your hard work. It is very much appreciated. :tu:

I had this problem as well, clearing the cache worked for me as well

Share this post


Link to post
Share on other sites
Saru

Update

The blog is now back up and running again. :tu:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Waspie_Dwarf
Update

The blog is now back up and running again. :tu:

Excellent news. Thank you for all the hard work.

I've just discovered that we finally have super script and subscript. Hooray, I don't have to type E=mc^2 any more, I can finally type E=MC2.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Raptor
Excellent news. Thank you for all the hard work.

I've just discovered that we finally have super script and subscript. Hooray, I don't have to type E=mc^2 any more, I can finally type E=MC2.

Pretty cool, I didn't notice that. :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lottie
I don't know if anyone else has noticed this, but I'm unable to access any of the pull-down menus in the forum. Not the pull down menus that direct you to different forums, but the menus like rating a thread, topic options, and the font, smiley, etc menus in the regular reply. The quick reply buttons work fine, but not regular reply. I'm using Firefox (blarg) on a Mac. No one ever really makes things compliant with Safari so I haven't bothered to check it (plus I hate it). Boorite said all those worked fine in IE6 on his PC.

Just thought I'd let you know. It's not like I use those buttons that much to begin with, but I was hoping to rate a few threads sometime.

Hi from another Mac OS X user. :)

I hate Safari too and have, since a year ago, had some type of probs with it, mainly freezing and crashing. I am on the 10.4.8 version of Mac and cannot use any of the functions on this board on Safari since the update. Have the same prob with Safari and a recent upgrade on another board. I am going to take a look at a support site and see if there is anything I can do.

So I am using Firefox. I had similar probs as yourself to begin with but everything is working fine now. Have you got javascript enabled? Also try emptying cache and cookies just to make sure. That's what I did.

Let me know if that works, if not there are a few support sites around that I can send you links too. :tu:

Edited by Lottie

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trinitrotoluene

2 Al + 1.5 O2 -> Al2O3

Oh Joy!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Iilaa'mpuul'xem

I don't why I bothered reading most of this thread, I don't understand what anyone is saying... non the less it goes without saying, Great job big guy.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Scare_Crow

Nobody bothered to answer my question regarding the problem of embedded images. They're not even showing as thumbnails now, and they're misplaced. What's up with this? Are we just SOL regarding these>?

Edited by Scare_crow

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beggars

everythings lookin pretty sweet

Share this post


Link to post
Share on other sites
Saru
Nobody bothered to answer my question regarding the problem of embedded images. They're not even showing as thumbnails now, and they're misplaced. What's up with this?

Can you link me to an example of this problem in a post ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
jesspy
2 Al + 1.5 O2 -> Al2O3

Oh Joy!!!

is that aluminnium oxide? also yay *claps excitedly*

Share this post


Link to post
Share on other sites
thebarman

Funky lookin' site! Nice stuff.

What's the "Purchase Paid Subscriptions" link for in "My Controls", is that not applicable to UM at this moment?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Saru

That's an unused feature, it doesn't apply to this forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
__Kratos__

I'm just wondering, is there a way to turn of the signature viewing in the blog comments? For me, it distorts the page so I cannot read comments because they're cut off. In order for me to see them, I have to turn on the "Fit to Width" option on Opera. I'm not sure if it's a widespread problem like for IE, Firefox or any others. Just am asking.

Other then that, the new toys are wicked. Thanks for your hard work, Saruman. :tu:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Saru
I'm just wondering, is there a way to turn of the signature viewing in the blog comments? For me, it distorts the page so I cannot read comments because they're cut off.

That's something I'd forgotten to do, on previous blog versions i've always disabled that because having the signatures in every comment takes up far too much space in blogs. That's them turned off now. :tu:

Share this post


Link to post
Share on other sites
coldethyl

^^ Thanks, I like it better w/o siggies in blogs.

Also, when are we getting the spell check back and where will it be? I can't find hide nor hair of it anywhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Waspie_Dwarf
Also, when are we getting the spell check back and where will it be? I can't find hide nor hair of it anywhere.

Wot do yuo ned spel chek forr? I kan get bi verry wel wiv owt itt.

I've just seen in another thread that you use Firefox. If you are using Firefox 2 then there is a spell checker you can down load for that.

Edited by Waspie_Dwarf

Share this post


Link to post
Share on other sites
__Kratos__
That's something I'd forgotten to do, on previous blog versions i've always disabled that because having the signatures in every comment takes up far too much space in blogs. That's them turned off now. :tu:

Ahh, well thank you then. :)

Wot do yuo ned spel chek forr? I kan get bi verry wel wiv owt itt.

I've just seen in another thread that you use Firefox. If you are using Firefox 2 then there is a spell checker you can down load for that.

Google is an excellent spell checker as well. Just type in the word the best you can and click the search. It's auto checking all the words so you're bound to get the right spelling. :) It's great for hiding my Achilles' heel for spelling. :ph34r:

Edited by __Kratos__

Share this post


Link to post
Share on other sites
thebarman

Good to see the Santa suit out again Saru :tu:

Oi Kratos, where's yours? Don't go all humbug on me again! :lol:

Edit: Found it for you!

linked-image

Edited by thebarman

Share this post


Link to post
Share on other sites
__Kratos__
Good to see the Santa suit out again Saru :tu:

Oi Kratos, where's yours? Don't go all humbug on me again! :lol:

Edit: Found it for you!

linked-image

:lol: I thought I lost that when my HD crashed. I'll put it up now. Thank you, Bardude. :tu:

Edited by __Kratos__

Share this post


Link to post
Share on other sites
Saru
when are we getting the spell check back and where will it be? I can't find hide nor hair of it anywhere.

It's on my list of things to do, it will probably be in the same place as the old one used to be.

Good to see the Santa suit out again Saru

Hehe, how could I resist taking out the Saru Santa suit at Christmas. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trinitrotoluene
Hehe, how could I resist taking out the Saru Santa suit at Christmas. :lol:

LOL it's incredibly odd seing the white wizard in a Santa suit! It's the sleigh in the background that cracks me up the most though lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
coldethyl
It's on my list of things to do, it will probably be in the same place as the old one used to be.

Hehe, how could I resist taking out the Saru Santa suit at Christmas. :lol:

Wonderful! Thanks so much!

And you look mah ve lous!

edited to add--why does the rolleyes smiley have a grin on it's face now? I liked it better when it looked mad.

Edited by coldethyl

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paranoid Android

Is it something wrong with my browser, but I can't see Saruman's red suit? His avatar looks same as always to me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.