Jump to content
Join the Unexplained Mysteries community today! It's free and setting up an account only takes a moment.
- Sign In or Create Account -
Saru

Forum upgrade status

109 posts in this topic

Recommended Posts

__Kratos__
Is it something wrong with my browser, but I can't see Saruman's red suit? His avatar looks same as always to me

Try clearing your internet cache files and temp files. Then refresh the page to see Saruman modeling for us all in the red suit. :tu:

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
Trinitrotoluene

Or if your lazy just hit CTRL - F5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Harrison551

Yeah, CTRL + F5 works.

I'm really impressed with the new upgrade. Nice work SaRuMan. :tu:

P.S is it just me or is the size restriction for avatars now smaller?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paranoid Android

Ctrl + F5.... I'll have to remember that one :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
kaknelson

linked-imagelinked-imagelinked-imagelinked-image

Greetings all!

Sorry I didn't even notice this thread! ! !

Passed by...Now finally...

I'll admit, at first it was freaky, these changes and all, but now I get it...

I must say it is much nicer! Yes! Once I got these features it's now totally cool! linked-image

Goodwork here! I enjoy the new setup, big tanks SaruMON!!!

Oh...

and to everyone!...

linked-image

Edited by Kaknelson

Share this post


Link to post
Share on other sites
Purplos

Please disregard -- suddenly, and for no apparent reason, everything sprang to life.

Edited by Purplos

Share this post


Link to post
Share on other sites
ai_guardian

I'm not sure if this is something temporary, something wrong with my pc, or something as a result of the upgrade, or something wrong with my eyes.

I've refreshed the pages etc. so I'm sure it is not cached data but the 'Views' count doesn't seem to be updating (right now for me at least anyway).

I've just replied to a topic that had Views count 0 and someone else replied also and the views count is still zero. So then I go and view another topic, and the view count doesn't change.

I've even checked it in other browsers.

Just thought I'd bring it up.

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paranoid Android

ai_guardian -

I have noticed that the 'views' of posts isn't working. When you click on 'view new posts'

and that page comes up, it shows how replies and views. Some topics ...like

Hello, from Bibi...have replies but zero under views

This is a CPU saving feature that I enabled this morning. The number of views will be batch updated at a later time to save processor usage. The feature may be disabled again depending on how it performs.

:tu:

Share this post


Link to post
Share on other sites
ai_guardian

Aha, thank you - missed the discussion about that issue. :tu:

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.